Dohányzásellenes kormány


dohányzásellenes kormány

Jogorvoslati lehetőség részletei: Országos Tisztifőorvos Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatal Kinek kell címezni a felllebezést az elbíráslásra jogosult szerv : népegészségügyi feladatkörében eljáró megyei fővárosi kormányhivatal Hová kell benyújtani a fellebbezést az elsőfokú hatóság, amely a döntést hozta : 15 nap A benyújtási határidő: 40 forint A fellebbezési illeték mértéke: Amit még érdemes tudni GYIK Zárt légterű dohányzóhely esetében elegendő-e a nyílászáró dohányzásellenes kormány dohányzásellenes kormány nyitásával biztosítani a légcserét?

Zárt légterű dohányzóhely esetén a megfelelő légcsere feltételeit nyílászáró szerkezetekkel vagy egyéb műszaki berendezés felszerelésével biztosítani kell úgy, hogy dohányfüst a nemdohányzó helyiségekbe ne juthasson be. A légcsere abban az esetben megfelelő, ha a helyiségben legalább a a friss levegő befúvását, illetve az dohányzásellenes kormány levegő elszívását biztosító mechanikus szellőztető berendezés működik, és b a dohányzóhelyek kijelölése, valamint a helyiség légöblítése olyan módon került kialakításra, hogy a dohányzásellenes kormány a keletkezése helyétől közvetlenül az elszívócsatornába áramlik anélkül, hogy a nemdohányzó helyek az áramlás dohányzásellenes kormány esnének.

dohányzásellenes kormány

Fontosabb fogalmak zárt légterű helyiség: valamely műszaki megoldással környezetétől fizikailag lehatárolt létesítmény, eszköz, amelynek a külső környezetből történő folyamatos légcseréje nem, vagy kizárólag nyílászárók, illetőleg egyéb műszaki berendezés útján biztosított; Vonatkozó jogszabályok dohányzásellenes kormány nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának dohányzásellenes kormány szabályairól szóló Törvény EüM rendelet 2.

Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, az okmányirodákban és a kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban. Pontos, naprakész információkkal segítjük Önt a személyes ügyfélszolgálatok felkeresése előtt.

dohányzásellenes kormány

Segítünk a megfelelő ügytípus megtalálásában, az ügyintézés helyszínének és időpontjának kiválasztásában, az ügyintézéshez szükséges okmányok és iratok meghatározásában.