Kilép klubból


Itt a bejelentés: kilép a Fidesz az Kilép klubból Néppárt frakciójából Gál Kinga és Deutsch Tamás elmondta, sajnálatos és politikailag elfogadhatatlan, hogy egy naponta többezer európai polgár életét követelő járvány idején, ami soha nem látott nyomás alá helyezi polgárainkat és gazdaságainkat, az EPP frakció kapkodó adminisztratív manőverekbe kezdjen, és megkérdőjelezhető felfüggesztési szabályokon keresztül kilép klubból az európai parlamenti képviselők jogait.

kilép klubból fokozatosan hagyja abba a dohányzást egyedül

A fideszes európai parlamenti képviselők hozzátették, hogy jogi és politikai aggályaikat több alkalommal kifejezték a tárgyalások során, azonban a néppárti kilép klubból alapszabálya módosításának végleges változata ezekre nem adott kielégítő választ. Ennek következtében, az alapszabály elfogadott módosítása azzal fenyeget, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői nem tudják gyakorolni képviselői jogaikat.

kilép klubból 29 holdnap leszokni a dohányzásról

Álláspontjuk szerint, minden körülmények között, maradéktalanul tiszteletben kell tartani az európai választásokon a Fideszt támogató csaknem 2 millió magyar polgár demokratikus döntését, és a megválasztott képviselőik jogai semmilyen módon nem korlátozhatók vagy megvonhatók.

Meggyőződésük szerint, a politikai kilép klubból jogi megbüntetése antidemokratikus és méltatlan az Európai Néppárthoz.

kilép klubból Már egy éve dohányzom.